Fenntarthatóság

Miért fontosak a fenntartható éttermi kiegészítők?

Ugyanolyan átláthatóak akarunk lenni folyamatainkkal, mint összetevőinkkel. Márkaküldetésünk teljes egészében a fenntarthatóságban gyökerezik, környezetbarát alternatívákat teremt a mindennapi termékek számára, ezért valóban komolyan vesszük

A Stroodles létrehozásának ötlete abból jött, hogy a mindennapi életmódunkat fenntarthatóbbá kell tenni, kompromisszumok nélkül.

A természettudósom és óceánvédők kutatásai szerint

8,3 milliárd műanyag szívószál szennyezi az óceánokat *,

Ez akkor szám, amit elképzelni sem tudunk, így mindenképpen cselekednünk kell!

Küldetésünk, hogy a hulladéklerakókba kerülő mindennapi műanyag cikkeket biológiailag lebomló, hulladékmentes termékekké alakítsuk, beleértve a szívószálakat is!

Minden Stroodle búzából + vízből készül, az egyszerű tészta formula ehető, több mint egy órán át tart és nincs íze.

A Stroodles azonban nem csak a tésztaszalmáról szól! Széles választékunk van öko étkészletből, beleértve a kekszből készült ehető kanálokat, ehető tányérokat és búzakorpából készült tálakat, valamint egy ostyás ehető csészét, amely akár 40 percig is eltarthat forró folyadékot!

Elhatároztuk, hogy valódi változásokat hajtunk végre azáltal, hogy inspiráljuk az embereket, és megmutatjuk nekik, mennyire könnyű jót tenni, egy-egy ehető szívószál / kanál / csésze / tányér.

Ideje kezdeni az apró változtatásokat, és be kell indítani a Stroodlin-t – egyszerre egy sztrájkoló terméket.