Gyakran Ismételt Kérdések

Ha kérdésed van, az azt jelenti, hogy kíváncsi vagy és ennek mi nagyon örülünk. Észrevettük hogy van néhány gyakran ismételt kérdés, melyeket a következő pontokban szeretnénk megválaszolni, reméljük hogy megtalálod a választ.

Amennyiben továbbra is bármilyen kérdésed van, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Igen! A Stroodles biológiailag 100% -ban lebomló. A Stroodles egy tészta szívószál, ami csupán 2 összetevőből készül – durumbúza és víz -, ezért akár komposztálhatod is.

A Stroodles jelenleg tartalmaz glutént, de gőzerővel dolgozunk egy gluténmentes verzió kidolgozásán.

Igen! A Stroodles búzából készült, így bátran megeheted! Nyugodtan megfőzheted és készíthetsz egy finom tésztaételt, vagy akár nyersen elrágcsálhatod.

Igen, nyugodtan fogyaszthatod a kedvenc szénsavas italodat egy Stroodles szívószálon keresztül, de ideális esetben először öntsd ki egy pohárba, majd abból fogyaszd. Ha mégis közvetlenül palackból fogyasztanád, legyél résen mert kifuthat a palackból.

Nem. A Stroodles jelenleg egyfajta színben és átmérővel/hosszal érhető el.

Mr. Stroodles leginkább Mojitoban szeret fürdőzni. 🙂

Mr. Stroodles kabalája 2018 októberében született, de gyorsabban nő fel, mint egy ember. Mint a kutyaévek, csak Stroodle-években számolva.

A Stroodles 1 órán át tart a hideg italokban, normál szobahőmérsékleten. Nem javasoljuk a forró italokhoz való felhasználást, mert megégetheted a nyelved!

Felhívjuk a figyelmed, hogy közvetlen napfény hatására valamivel kevesebb lehet  (kb. 40 perc), de ez még mindig több mint elegendő idő ahhoz, hogy elfogyaszd az italod mielőtt beindulna a lebomlási folyamat.

Igen. A Stroodles csak búzából és vízből készült, ezért teljesen alkalmas a vegánok számára is.

Hűvös és száraz helyen kell tárolni. Alapanyagainál fogva közvetlen napfény hatására beindul a biológiai lebomlás folyamata.

IGEN! A gyermekek (3 éves kor felett) abszolút szeretik, és egy finom ital elfogyasztása a sStroodles szívószállal hatalmas mosolyt csal minden gyermek arcára.

Igen, ha átnézed az Instagram-ot láthattál néhány családtagot! Nagy és folyamatosan növekvő családja van! 🙂

Egyesek szerint ő az, aki megmenti a világot a műanyag szívószálaktól, és megmenti az összes teknőst! Super-Stroodle!